Huiswerkbegeleiding door Lyceo

Op het Montessori Lyceum Flevoland wordt door Lyceo begeleiding aangeboden in de vorm van huiswerkbegeleiding en bijles. Door middel van persoonlijke aandacht, een goede dosis positiviteit en het ontwikkelen van studievaardigheden helpen we de cijfers te verbeteren. Onze diensten zijn een aanvulling op de bestaande lessen, waarbij er veel ruimte is voor begeleiding op maat omdat we in kleine groepen werken. Met meer zelfvertrouwen en minder stress kun je zelf ervaren dat leren leuk is!

Doordat we ons in de school bevinden, onderhouden we makkelijk contact met je mentor, je docenten en de zorgcoördinator van de school. Ook vinden we contact met je ouders belangrijk. Op deze manier vormen we een zo volledig mogelijk beeld van jou en kunnen we de begeleiding hierop aanpassen.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Kijk dan op de website van Lyceo of stuur een mail naar Lisa de Graaf via lisa.degraaf@lyceo.nl.