Huiswerkbegeleiding

Op onze school is het huiswerkinstituut 'Studiekring' werkzaam. Hier kunnen leerlingen terecht die aanvullende begeleiding zoeken voor hun huiswerk.

Studiekring is het grootste instituut voor studiebegeleiding in Nederland. Zij bieden onder andere huiswerkbegeleiding en bijles aan voor alle niveaus van de middelbare school. Meer algemene informatie is te vinden op: www.studiekring.nl

Studiekring Amere Buiten staat voor:

• Een persoonlijk plan van aanpak met individuele leerdoelen voor iedere leerling
  • Het aanleren van praktische studievaardigheden voor blijvend resultaat
  • Met meer plezier naar school door discipline, zelfvertrouwen en motivatie
  • Een vinger aan de pols: thuis geen zorgen meer over het huiswerk
  • Regelmatig contact en overleg met ouders en docenten op school
  • Gemotiveerde en getrainde docenten met passie voor onderwijs
  • Samenwerking met docenten en mentoren van school

Studiekring Almere Buiten zorgt voor een prettige leeromgeving waar jongeren snel vertrouwd raken met de docenten en hun manier van werken. De kring werkt elke dag aan motivatie en zelfvertrouwen, zodat leerlingen daarna weer snel zelf hun weg kunnen vinden in het onderwijs.

Voor meer specifieke informatie kunt u kijken op www.studiekring.nl/vestigingen/almere-buiten