Mijneindexamen.nl

Op mijneindexamen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de centrale examens. Op de site kun je je eigen rooster zien voor het centrale examen, oefenexamens maken en je treft er veel belangrijke informatie aan. Klik hier voor mijneindexamen.

Klik hier voor het formulier Absentie tijdens SE.

 

Klik hier voor het rooster van SE week 2 - 20 t/m 24 januari 2020

Klik hier voor het Examenreglement voor mavo, havo en vwo 2019-2020

 

Voor alle informatie over SE's, herkansingen en het examen mavo klik hier.

Voor alle informatie over SE's, herkansingen en het examen havo klik hier.

Voor alle informatie over SE's, herkansingen en het examen vwo klik hier.

 

Examentraining in de buurt
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons in de buurt, namelijk op De Meergronden in Almere en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/montessoriflevoland. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten?Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.