Voorlichtingsavond en Open Huis

Voorlichtingsavond en Open Huis schooljaar 2019-2020

Onze Voorlichtingsavond (deze is alleen voor ouders) heeft dit jaar plaatsgevonden op 18 november 2019 van 19:30 - 21:00 uur.

Ons Open Huis houden wij op 8 januari 2020 van 16:00 - 19:00 uur.

We zouden het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op onze school!

Aanmelden mag via een mail naar secretariaat@mlf.asg.nl maar is niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Verschil tussen de Voorlichtingsavond en Open Huis?
Tijdens de Voorlichtingsavond worden presentaties gegeven voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8. Tijdens de Voorlichtingsavond ligt de focus op de informatie.

De Voorlichtingsavond is anders dan het Open Huis. Tijdens het Open Huis is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om te vertellen over hun vak en je kunt opdrachten maken en met korte lesjes meedoen als je dat leuk vindt. Leerlingen leiden je rond door onze school. Je kunt bij hen met al je vragen terecht. Zij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school.