Voorlichtingsavond en Open Huis

Voorlichtingsavond en Open Huis nieuwe schooljaar 2018-2019

Op maandag 12 november 2018 hebben wij onze voorlichtingsavond voor ouders. Aanvang 19:30 uur.

Op woensdag 6 februari 2019 houden wij van 16.00 - 19.00 uur ons Open Huis voor ouders en leerlingen. Vooral leerlingen uit groep 7 en 8 zijn dan van harte welkom.

Inschrijven voor de Voorlichtingsavond en het Open Huis kan via de website ontdekdebesteschool.nl.

Verschil tussen de Voorlichtingsavond en Open Huis?
Tijdens de Voorlichtingsavond worden presentaties gegeven voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8. Tijdens de Voorlichtingsavond ligt de focus op de informatie. Er is geen aangepast programma voor leerlingen van groep 8.

De Voorlichtingsavond is anders dan het Open Huis. Tijdens het Open Huis is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om te vertellen over hun vak en je kunt opdrachten doen als je dat leuk vindt. Leerlingen leiden je rond door onze school. Je kunt bij hen met al je vragen terecht. Zij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school.