Voorlichtingsavond en Open Huis

Op maandag 6 november houden wij van 19.30 - 21.00 uur een voorlichtingsavond voor ouders. Ouders zijn dan van harte welkom om onze school te leren kennen.

Op woensdag 31 januari 2018 houden wij van 16.00 - 19.00 uur ons Open Huis voor ouders en leerlingen. Vooral leerlingen uit groep 7 en 8 zijn dan van harte welkom.

Verschil tussen de Voorlichtingsavond en Open Huis?
Tijdens de Voorlichtingsavond worden presentaties gegeven voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8. Tijdens de Voorlichtingsavond ligt de focus op de informatie. Er is geen aangepast programma voor leerlingen van groep 8.

De Voorlichtingsavond is anders dan het Open Huis. Tijdens het Open Huis is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om te vertellen over hun vak en je kunt opdrachten doen als je dat leuk vindt. Leerlingen leiden je rond door onze school. Je kunt bij hen met al je vragen terecht. Zij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school.

Meeloopochtenden
Het is op dit moment nog niet mogelijk kinderen aan te melden voor de Meeloopochtenden, de exacte data worden hier vermeld zodra deze bekend zijn.