Meeloopochtenden 2019-2020

Ook dit schooljaar organiseert het Montessori Lyceum Flevoland weer meeloopochtenden voor leerlingen van groep 8 die graag willen weten hoe het er op onze school op een gewone schooldag aan toe gaat.

Je draait tijdens een meeloopochtend mee met een leerling uit de eerste klas. Hij/zij neemt je de hele ochtend mee naar de lessen en laat je zien hoe er bij ons op school wordt gewerkt.

De meeloopochtenden zijn: maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 december 2019.

Als je wilt deelnemen aan een meeloopochtend, dan kun je je opgeven via het volgende mailadres:

meelopen@mlf.asg.nl of secretariaat@mlf.asg.nl

Geef de volgende informatie door via je mail:

• Je naam
  • Je school
  • Je klas
  • De naam van je juf/meester
  • Het mailadres van je ouder/verzorger
  • (minimaal 2) dagen waarop je kan (liefst meer)

Als je graag samen wilt met een vriend of vriendin, dan kun je dit ook in je mail doorgeven. Als je vriend of vriendin dit ook doet, dan kijken wij of we jullie samen kunnen plaatsen.

Het is belangrijk dat jij (of je ouder/verzorger) zelf vraagt aan je juf of meester of het goed is dat je een ochtend bij ons meeloopt. In de middag kun je natuurlijk weer naar je eigen school.

Montessori basisscholen brengen in januari of februari nog een klassikaal bezoek aan het MLF.

Wij vinden het leuk om je tijdens één van deze ochtenden te ontmoeten!

De mogelijkheid om je aan te melden voor een meeloopochtend sluit op 18 november 2019. Eind november krijg je van ons door wanneer je bij ons op school kunt komen kijken.