Aanmelden groep 8 leerlingen

Leerlingen kunnen zich aanmelden voor onze school door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren, samen met het adviesformulier van de basisschool plus een kopie van een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of verblijfsvergunning).

Voor schooljaar 2018/2019 zal geen loting plaatsvinden, omdat er voldoende plaats is in de verschillende afdelingen. Indien toch ruimtegebrek ontstaat, garandeert de Almeerse Scholengroep dat extra voorzieningen in de directe nabijheid van de school gerealiseerd zullen worden.

Uiteraard verwachten wij van leerlingen die bij ons op school komen dat zij graag montessorionderwijs willen volgen en dus zo zelfstandig mogelijk willen leren werken.

In het inschrijvingsbeleid treft u alle benodigde informatie aan. Voor het inschrijvingsbeleid klik hier.

Om uw zoon/dochter voor leerjaar 1 aan te melden dient u ons de volgende documenten te doen toekomen:

Aanmeldingsformulier met de bijlage
* Ondertekend Adviesformulier PO/VO (dit formulier vult u samen met de basisschoolleerkracht in)
* evt. Formulier communicatie gescheiden ouders voor uitleg: Informatie communicatie gescheiden ouders
* Kopie identiteitsbewijs