Dag leerling van de basisschool!

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van het Montessori Lyceum Flevoland, of zoals wij zelf zeggen: het 'MLF'.

Het valt natuurlijk helemaal niet mee: kiezen voor een middelbare school. Daarom organiseren wij gedurende het jaar een informatieavond voor ouders en een Open Huis voor jou en iederen die onze school wil bekijken. Of je kunt een ochtend meelopen op onze school. De data vind je hieronder.

Voorlichtingsavond en Open Huis nieuwe schooljaar 2018-2019

Op maandag 12 november 2018 hebben wij onze voorlichtingsavond voor ouders.

Op woensdag 6 februari 2019 houden wij van 16.00 - 19.00 uur ons Open Huis voor ouders en leerlingen. Vooral leerlingen uit groep 7 en 8 zijn dan van harte welkom.

Inschrijven voor de Voorlichtingsavond en het Open Huis kan via de website ontdekdebesteschool.nl. Deze link wordt opengesteld vanaf medio september 2018.

De leerlingen van Montessori-basisscholen worden uitgenodigd om in januari 2019 een ochtend mee te komen lopen op onze school. Meer informatie volgt zodra wij deze data rond hebben.

De meeloopochtenden voor leerlingen van een niet Montessori-basisschool zijn maandag 10 t/m woensdag 12 december 2018.