Dag leerling van de basisschool!

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van het Montessori Lyceum Flevoland, of zoals wij zelf zeggen: het 'MLF'.

Het valt natuurlijk helemaal niet mee: kiezen voor een middelbare school. Daarom organiseren wij gedurende het jaar een informatieavond voor ouders en een Open Huis voor jou en iederen die onze school wil bekijken. Of je kunt een ochtend meelopen op onze school. De data vind je hieronder.

Voorlichtingsavond en Open Huis schooljaar 2019-2020

Onze Voorlichtingsavond (deze is alleen voor ouders) vindt dit jaar plaats op 18 november van 19:30 - 21:00 uur.
Ons Open Huis houden wij op 8 januari 2020 van 16:00 - 19:00 uur.

We zouden het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op onze school!

Inschrijven voor de Voorlichtingsavond (18 november 2019) en het Open Huis (8 januari 2020) kan via een mail naar secretariaat@mlf.asg.nl.

De leerlingen van Montessori-basisscholen worden uitgenodigd om in januari 2020 een ochtend mee te komen lopen op onze school. Meer informatie volgt zodra wij deze data rond hebben.

Kijk hier voor de data en meer informatie over de meeloopochtenden voor leerlingen van een niet Montessori-basisschool.