Dag leerling van de basisschool!

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van Montessori Lyceum Flevoland, of zoals wij zelf zeggen: het 'MLF'.

Het valt natuurlijk helemaal niet mee: kiezen voor een middelbare school. Daarom organiseren wij gedurende het jaar een informatieavond voor ouders en een Open Huis voor jou en iederen die onze school wil bekijken. Of je kunt een ochtend meelopen op onze school. De data vind je hieronder.

Voorlichtingsavond (alleen voor ouders): maandag 6 november 2017 van 19.30 - 21.00 uur

Open Huis (vooral voor leerlingen groep 7 en 8): woensdag 31 januari 2018 van 16.00 - 19.00 uur

De meeloopochtenden voor de leerlingen van Montessori-basisscholen worden wanneer deze bekend zijn op onze website vermeld.

De meeloopochtenden voor leerlingen van een niet Montessori-basisschool worden wanneer deze bekend zijn op onze website vermeld.