Dag leerling van de basisschool!

Onze voorlichtingsmomenten zijn inmiddels achter de rug. Het is momenteel niet meer mogelijk om nog een kijkje in de school te krijgen of om een ochtend mee te lopen. U kunt nog een kijkje nemen op onderstaande websites, om zo wellicht tot een weloverwogen keuze te komen.

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van het Montessori Lyceum Flevoland, of zoals wij zelf zeggen: het 'MLF'.

Het valt natuurlijk helemaal niet mee: kiezen voor een middelbare school. Daarom organiseren wij gedurende het jaar een informatieavond voor ouders en een Open Huis voor jou en iederen die onze school wil bekijken. Of je kunt een ochtend meelopen op onze school. De data vind je hieronder.

Voorlichtingsavond en Open Huis schooljaar 2019-2020

De data van de informatiebijeenkomsten volgen z.s.m.

Inschrijven voor de Voorlichtingsavond en het Open Huis kan via de website ontdekdebesteschool.nl. Deze link wordt opengesteld vanaf medio september 2019.

De leerlingen van Montessori-basisscholen worden uitgenodigd om in januari 2020 een ochtend mee te komen lopen op onze school. Meer informatie volgt zodra wij deze data rond hebben.

De meeloopochtenden voor leerlingen van een niet Montessori-basisschool worden gepubliceerd zodra deze bekend zijn.